Ontdek Atelier-K!

Atelier-K! is een initiatief van keramiste Katja Van Breedam, ze deelt haar passie voor keramiek met anderen.

Workshops

Mijn passie voor keramiek deel ik graag met anderen in creatieve workshops en cursussen.

Wil je kennismaken met klei? Dan is een workshop ideaal. Er staan steeds verschillende workshops op onze agenda waarvoor je individueel kan inschrijven. Ervaring heb je niet nodig!

Atelier-K! lesbegeleiding Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek
Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek

Teambuildings

Een workshop voor een vrijgezellendag, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan! Een workshop duurt meestal 3u en kan zowel in de voormiddag, namiddag of avond. Deze workshops zijn vooral bedoeld voor mensen met weinig of geen ervaring.

We werken uitsluitend met klei en porselein, dwz dat het niet altijd mogelijk is de creaties onmiddellijk mee te nemen. In de meeste gevallen moeten de werkjes eerst nog gebakken worden en kunnen dan enkele weken later worden opgehaald.

Liever een jaarcursus?

Laat je creatieve ideeën los tijdens deze cursus keramiek opbouw. Alle technieken komen hier aan bod; opbouwen met worsten, kleiplaten, boetseren, gieten, … (behalve werken aan de draaischijf). Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten klei tot zelfs porselein zodat elk idee met de meest geschikte grondstof kan worden uitgevoerd.

Er wordt gewerkt met opdrachten waarbij ruimte is voor eigen inbreng of eigen ideeën kunnen ook uitgewerkt worden. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden en wordt individueel begeleid.

Atelier-K! workshop Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek
close

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.