Nieuwe collectie

Iedere collectie kan worden gepersonaliseerd door de kleuren van de klei en het glazuur volledig af te stemmen op jouw wens.

Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek

Servies op maat

Iedere collectie kan worden gepersonaliseerd door de kleuren van de klei en het glazuur volledig af te stemmen op jouw wens. Kies daarbij het gewenste formaat en bekom zo een handgemaakt servies op maat.

  • Kies je basiskleur (kleisoort)
  • Kies je afwerking (glazuur enkel aan de binnenzijde)
  • Kies je formaat (van dessert tot diner)
  • Uitvoering in porselein met een transparant glazuur is eveneens mogelijk (formaten vallen hierbij +/- 5% kleiner uit)

* Handig stapelbaar
* Vaatwasmachinebestendig

La Blache

Van amuse tot diner naar dessert en terug …

Wie oog heeft voor detail ziet dat dit niet zomaar platte borden zijn. Ondanks hun eenvoudige uitstraling worden ze met veel bezieling gemaakt. De randjes worden door de vingers geknepen (pinching) wat duidelijke sporen nalaat. Het ontwerp LA BLACHE krijgt hierdoor een warm karakter.
meer info

Van de reeks LA BLACHE bestaan er ook verschillende ronde platte schalen, potjes en koffietassen in porselein. Allemaal met verticale wanden en opgebouwd uit fijne worstjes waardoor het maakproces en de vingerafdrukken zichtbaar blijven.
meer info

Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek
Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek

NATURAL

Elegante veelzijdigheid

Met 3 verschillende diameters als basis in combinatie met diverse hoogtes, vind je voor elk gerecht wel een gepaste kom, 16 soorten om precies te zijn. Met een elegante curve en specifiek afgewerkte rand krijgt elke kom een unieke en dynamische toets. De randen van deze NATURAL-kommen doen denken aan een schelp of leisteen.

THIRTEEN

amuse – cake – sushi – kaas – tapas – ontbijt – lunch – diner – apero

Speelse platte borden met ongelijke hoeken en rechte zijden. De randen zijn spontaan en tegelijk ook strak afgewerkt. Met dit lappendeken van 13 verschillende stuks als geheel creëer je zo een eigen pallet van vormen en kleuren.

Voor elk gerechtje vind je wel een geschikte maat. Of gebruik THIRTEEN als complete set voor een tapastafel om te delen in schoonheid en gezelligheid.

close
Volgende

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.