Retourbeleid voor K!-design

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 20/11/2020.

Volgens de Belgische wet op handel en het informeren en beschermen van klanten van 14 juli 1991, heef u als klant het recht om ons mede te delen dat u beslist heeft om niet verder te gaan met of af te zien van een aankoop (herroepingsrecht).

Dit kan door de zending retour te sturen binnen veertien kalenderdagen vanaf de levering van uw bestelling. Vergeet ons zeker niet binnen dezelfde termijn schriftelijk op de hoogte te stellen via   van uw beslissing om zich te beroepen op het herroepingsrecht.

Het aangekochte item dient in de originele verpakking en voorzien van alle bijgeleverde documentatie retour te worden gestuurd, en dit ten laatste 3 werkdagen na de schriftelijke mededeling van herroeping. De kosten van de retourzending dienen door de klant te worden betaald. Items in promotie of items die op maat worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

De klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de levering van volgens specificaties van de klant vervaardigde producten (op maat), of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Contactinformatie:
Terlindenhofstraat 182
2170 Merksem
Tel. +32(0) 478 582 515