K!-design ontvangt het Handmade In Belgium label van UNIZO

Kom mee feesten op donderdag 7 mei 2015 om 20u. De functionele ontwerpen van K!-design krijgen het HIB label dus ik word HIB-ambassadeur. UNIZO komt dit label officieel overhandigen in mijn atelier.

Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek

Kom mee feesten!

Kom mee feesten op donderdag 7 mei 2015 om 20u! De functionele ontwerpen van K!-design krijgen het HIB label dus ik word HIB-ambassadeur. UNIZO komt dit label officieel overhandigen in mijn atelier.
Kom er mee feestelijk op klinken en profiteer van 10% korting op de hele collectie. Geniet ondertussen van een hapje, een drankje, een babbel en een kijkje achter de schermen van mijn atelier.

Allemaal welkom op:
donderdagavond 7 mei 2015 om 20u
Terlindenhofstraat 182
2170 Merksem

Graag tot dan,
Katja

Wat is het Handmade In Belgium (HIB) label?

Met het label Handmade In Belgium erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument.
De consument grijpt meer en meer terug naar authentieke, handgemaakte producten. Jammer genoeg zijn begrippen zoals ‘ambachtelijk’ en ‘artisanaal’ in ons land niet wettelijk beschermd. Wie weet dus nog wat echt handwerk is en wat niet? UNIZO zet de consument met dit HIB-label alvast op weg naar de échte ambachtelijke producten.

Het HIB-label is geen kwaliteitslabel, maar wel een authenticiteitslabel. Het Handmade In Belgium- label biedt een garantie op de authenticiteit van het maakproces en dus ook op de kwaliteit van het ambachtelijk product.

Sfeerbeeld K!-Design door Katja Van Breedam | Artistieke creaties en functioneel design in keramiek Logo Hand made in Belgium
close
Vorige
Volgende

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe creaties en de laatste nieuwtjes.